About Me

Hoi, leuk dat je op deze pagina kijkt!

Ik ben Melissa Charlotte en ik ben 18 jaar. Charlotte is mijn tweede naam. Deze gebruik ik omdat er al zoveel Melissa's zijn  en ik mijn achternaam niet mooi vind om te gebruiken voor mijn blog. Ik schrijf sinds september 2013 ongeveer om de dag een artikel over iets wat ik leuk vind. Dat is vooral lifestyle, persoonlijke dingen en wat beauty. 


In juni 2013 heb ik mijn HAVO-diploma behaald waar ik heel trots op ben. Sinds september 2013 studeer ik voor leerkracht in het basisonderwijs op de Marnix Academie. Ik heb het daar erg naar mijn zin en kan niet wachten om over een aantal jaar elke dag voor de dag klas te mogen staan.

Ik woon thuis, samen met mijn ouders en zusje. Ik vind het heerlijk om lekker thuis te zijn. Toch droom ik ook wel van een eigen kamer of huisje, maar dat staat voorlopig nog niet op de planning.

Behalve dat ik bloggen erg leuk vind, hou ik van shoppen, lezen, films kijken, uit eten & dagjes weg gaan. Ook even een korte vakantie tussendoor vind ik heerlijk. Het liefst doe ik dat samen met mijn vriend Danny, waarmee ik sinds februari 2012 samen ben.

Al die leuke dingen kosten natuurlijk geld en dat moet ergens vandaan komen. Sinds mei dit jaar werk ik achter de kassa bij Albert Heijn. Misschien niet de ultieme droombaan maar wel ontzettend gezellig en heel flexibel wat betreft tijden.


Follow Me
♥ Twitter
♥ Bloglovin'


Liefs,

Melissa Charlotte

Geen opmerkingen:

Een reactie posten