vrijdag 25 april 2014

Verzorgingsproducten van Penpal Junkie


Het is lente! De terrasjes stromen langzaam vol, de stranden worden weer bezocht maar…. We zijn eigenlijk te druk om vooraf onze nagels mooi te vijlen en onze wenkbrauwen bij te werken. Dit is dan ook vaak een saai karwei en hoe gaaf is het dan als je vijltjes hebt met snorren of een pincet met een olifantje erop?!

Penpal Junkie breidt nu haar collectie uit met een leuke, frisse collectie aan verzorgingsproducten bestaande uit nagelvijltjes, nagelvijlplankjes, pincetten en lipglossjes die helemaal van deze tijd zijn. Van zoete cupcakes voor de dametjes tot verliefde vogeltjes in kooitjes en…. Snorren! Want die zijn nog steeds enorm 2014! Zo maak je deze lente en zomer wel tijd om even te gaan zitten voor je persoonlijke verzorging.


Je nagels vijlen kan met deze prints vanaf nu legaal in het openbaar. Je hebt keuze uit cupcakes, olifantjes en snorren bij de traditionele vijltjes en vogelkooitjes met fijne printjes of cupcakes bij de vijlplankjes. Je wenkbrauwen in model brengen kan vanaf nu extra leuk zijn. Bovenop de pincetten vind je weer zoete cupcakes en olifantjes.Tot slot willen je lippen ook shinen en dit kan met heerlijke gloss die je uit de bibs van een pinguïn haalt. Penpal Junkie heeft vier vrolijke gekleurde pinguïns met allemaal dezelfde gloss.

FEITEN:
○ Vijltjes per 6 stuks verpakt voor € 1,99 (afmetingen: boek 6 x 5.5 cm vijl 4.5 x 0.7 cm)
○ Vijlplankjes per stuk verpakt voor € 1,99 (afmetingen: 8 x 6 cm)
○ Pincetten per stuk voor € 2,99 (afmetingen: lengte 9 cm breedte 2 cm)
○ Lipgloss per stuk voor € 3,99 (afmetingen: hoogte 3.5cm breedte 3.5 cm diepte 3 cm en inhoud: 1,8 gram)

Te koop via www.pp-junkie.com.

Ben jij al voorzien van summerproof verzorgingsproducten?

5 opmerkingen: